korting schilderwerk

 

De EcoSchilder: deel zijn van de oplossing, niet bijdragen aan het probleem

Duurzaam en milieubewust schilderwerk leveren is tegenwoordig mogelijk zonder kwaliteitsverlies. In de 20 jaar dat Ernst Nobel huisschilder is, is er veel veranderd. "Natuurverf of ecoverf is inmiddels net zo goed en vaak zelfs beter dan de 'gewone' synthetische variant. En omdat de verf langer meegaat is deze ook niet duurder." Lees het hele artikel op Duurzaam Den Haag.

duurzame schilder den haag

Schilderen met Idealen

Portret voor Ideaal, het online magazine van de ASN Bank:
Verder lezen ...

duurzame schilder asn

 

Met SCHILDERSVANNU verf testen

Regelmatig worden de SCHILDERSVANNU uitgenodigd door verffabrikanten om hun verf te beoordelen. Voor de fabrikanten is het prettig om feedback te krijgen uit de praktijk . Als SCHILDERSVANNU krijgen we als eerste de mogelijkheid om de meest innovatieve verven te testen. Zo deden we dat o.a. Bij Rolsma , Aquamarijn en zoals op bijgaande foto te zien is bij Wijzonol. Bij laatst genoemde testen we de nieuwe versie OER lijnolieverf.

duurzame verf test

 

EVA gerecycelde Muurverf

EVA is een afkorting voor Einde Van Afval. Door EVA worden restanten muurverf afkomstig uit Nederlandse huishoudens gered van de verbrandingsovens en worden kostbare grondstoffen opnieuw ingezet als een hoogwaardig product. Dit product komt in eerste instantie beschikbaar voor de professionele markt. De aanvoer van verfrestanten zal geleidelijk worden opgeschaald op basis van de vraag. EVA re-Used muurverf bestaat uit 97 – 99% uit hergebruikt materiaal.
Verder lezen ...

 

Wat is ecologisch?

Nou dat is nog eens een heldere uitleg van Het Laatste Woord van Jasper op Youtube:

 

Groene verf stinkt niet

In een bouwmarkt of verfwinkel kun je kiezen uit honderden verschillende potten verf van verschillende merken. Wat je niet direct ziet is dat er grote verschillen zitten tussen de hoeveelheden schadelijke oplosmiddelen in de diverse soorten verf. Welke moet je kiezen als je rekening wilt houden met het milieu en je gezondheid? Verft dat nog een beetje lekker? Vara Kassa Groen neemt de proef op de som.

 

Alle kleuren

Lijnolieverf is in elke gewenste kleur verkrijgbaar. Iedere kleur kan op maat gemengd worden.